Kapasiteettipalvelut
Ammattilaisten Palvelin- ja pilviratkaisut

Kapasiteettipalvelujen tehtävänä on keskitettyjen järjestelmien ylläpito, kehittäminen ja operointi

Kapasiteettipalvelut on suunniteltu vastaamaan korkean toimintakriittisyyden vaatimuksiin siten, että resurssien muuttuvat tarpeet on helposti huomioitavissa ja tarvittavien palveluiden käyttöönotto on mahdollisimman ketterää.

Kapasiteettipalvelumme on modulaarinen ratkaisu organisaation resurssitarpeeseen, olipa sitten kyse perinteisestä ”in-house”-pilvestä, julkisen pilven palveluista, moderneista työskentelytiloista, varmistuspalveluista, teknisestä 24/7-valvonnasta tai hallintapalveluista näiden tueksi

Modulaarinen palvelumme koostuu seuraavista komponenteista:

Kapasiteettipalveluiden modulaarisuus

Kapasiteetinhallintapalvelua tuottavat koulutetut ammattilaiset, jotka huomioivat käyttäjien tarpeet palveluiden tuottamisessa. Meillä itse pilvipalvelu tai palvelin ei ole varsinaisen palvelun keskiössä, vaan asiakas, sovellus ja palvelun tuottama käyttäjäkokemus.Julkisen pilven palvelut

In-House pilvi

On-Premises Konesalit

KSTiedolla on käytössään useita palvelinkeskuksia, joista tuotamme palveluita asiakkaillemme. Kaikkia palvelinkeskuksiamme valvotaan 24/7 vuoden jokaisena päivänä, ja reagoimme havaittuihin häiriöihin ympäri vuorokauden. Etäisyyttä pääkonesaliemme välillä on yli 60 km.

Virtualisoimalla vihreämmäksi

Virtualisointi on joustava, kustannustehokas ja hyvin asiakkaan muuttuviin tarpeisiin mukautuva ratkaisumalli, jossa palvelinten käyttöönotto tai kapasiteetin muutosmääritykset ovat nopeita toteuttaa. Virtuaalipalvelinten muistinmäärää, levytilaa ja prosessori tehoa voidaan tarpeen mukaan nostaa tai laskea. Vikasietoisuus on usean alustapalvelimen myötä korkea ja ongelmatilanteista toipuminen nopeaa.

Tuemme kestävää kehitystä ja toimimme tietotekniikan vihreiden periaatteiden (Green ICT) mukaisesti. Olemme mm. vähentäneet virtualisoinnilla fyysisten palvelinten määrää, jolloin niiden ja tarvittavan jäähdytysjärjestelmän kuluttama energiamäärä vähentyy huomattavasti. Virtualisoinnilla saavutetaan parempi hyötysuhde käyttöasteen nousun myötä.

Julkisen pilven palvelut

Julkisen pilven palvelut

KSTiedolla on pitkä kokemus Microsoftin Azure -pilvipalveluiden asiantuntijapalveluista. Toimimme tiiviissä yhteistyössä Microsoftin kanssa ja pystymme toimittamaan Microsoftin Azuren kautta monipuoliset toteutukset.

Microsoft Azuresta voimme toimittaa kaikki IaaS-, PaaS-, SaaS-ratkaisut. Azure palvelutarjoaman ollessa erittäin laaja ja nopeasti kehittyvä, toteuttaa KSTieto aina tarpeeseen sopivan teknisen ratkaisutoteutuksen.

Kiinnostuitko?

Hieno juttu! Olethan yhteydessä meidän palvelusta vastaavaan henkilöön:

Sakari Salonen

Sakari Salonen

Palvelupäällikkö

040 653 0634


PÄÄTOIMIPISTE


Kaakkois-Suomen Tieto Oy
Kauppakatu 5
45700 Kuusankoski

Vaihde 020 615 1500

toimisto@kstieto.fi

y-tunnus: 2369983-8

Tietosuojaseloste

Tivi 2021 250

MUUT TOIMIPISTEET


Kotka

Metsontie 41 (Höyrypanimo)
48220 Kotka


SERVICEDESK


Asiakasportaali

Laitetilaukset

Puhelintuki


SEURAA MEITÄ

 

Verkkolaskutus


Verkkolaskutusoperaattori:
TeliaSonera Finland Oyj

Välittäjätunnus:
003703575029

Verkkolaskuosoite:
003723699838


Laskutus


Kaakkois-Suomen Tieto Oy
003723699838
PL 299
02066 DOCUSCAN